Fancy post-workout

14:05





Inspirowana stylem post-workout i reklamami adidasa powstała biało-czarna stylizacja. Klimatem przypomina starego Alexandra Wanga. Spodnie z białym lampasem są bardzo kapryśne. Jednak z crop-golfem tworzą całkiem uniwersalny zestaw (nie tylko na trening). 



Post-workout style and adidas commercials inspired I created a black and white outfit. Tricky trousers make quite a universal pair with a cropped turtle-neck. I find the whole look a little bit like an old Alexander Wang. 





 Zbliżenie na makijaż: Oczywiście powstał jedynie na potrzeby bloga (no bo kto paraduje na codzień z grzywą tęczowego jenodrożca na powiece?).  Jego zadaniem było przełamać monochromatyczny look, a zarazem nadać całości nowoczesnego klimatu.

Make-up close-up: Of course it was only for the photoshoot (who would wear a rainbow unicorn as an eyeshadow on a daily basis?). It was here to break the monochrome look and make the whole outfit look more modern.

Maybelline Color Tatoo by eyestudio 20 Turquoise Forever - used as a base/ użyty jako baza
and to complete it/ i aby go dopełnić: Maybelline Big Eyes  03 luminous turquoise, 05 luminous purple, 02 luminous grass and 01 luminous brown.







Crop-golf - second-hand,
Spodnie - daphnea (tkmaxx),
Buty - Zara,
Słoik - No.47.

Cropped turtle-neck - second-hand,
Trousers - daphnea (tkmaxx),
Sneakers -  Zara,
Jar - No.47.


Dzisiaj odkryłam również moją nową kulinarną miłość: pudding chia - aby zobaczyć jak go zrobiłam odwiedź above imperfections.

Today I found my new love: chia pudding - if you want to see how visit above imperfections.

0 komentarze

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

Popular Posts

Daily dose of beauty